MELYIK CARAMOON A KEDVENCED?

Vajkaramellás

Édes vajkaramellával bevont pattogatott kukorica azoknak, akik egyedülálló ízélményre vágynak és nem félnek kipróbálni valami egészen újat.

Földimogyorós

Édes földimogyorós pattogatott kukorica azoknak, akik új szintre emelnék a nassolást és készen állnak, hogy a ropogtatás mesterei legyenek.

Kókuszos

Kókuszos pattogatott kukorica azoknak, akik valódi kényeztetésre vágynak és szeretnének elmerülni egy exkluzív ízkombinációban.

Mi is a Caramoon?

A Caramoont a telihold ihlette. A Caramoon egy tökéletesen kerekre pattogott roppanós kukoricaszem, melyet édes vajkaramellbe vagy kókuszba mártunk. Oké, de ezzel még nem fogtuk meg a Caramoon élményt. Megfogni csak a Caramoont lehet. Szánkba venni, hagyni, hogy olvadjon és roppanjon, majd előröl kezdeni az egészet…

Rejtélyes? Elegáns? Addiktív? Valószínűleg mindegyik. A Caramoon semmi máshoz nem hasonlítható, és mindenkinek mást tartogat.

Neked vajon miről mesél? Kóstold meg, és megérted!

“Oscar-díjas” magyar popcorn

Coffee Bean
 
Coffee Bean
 
Coffee Bean
 
Innovációs “Oscar-díjat” nyert a Caramoon! Termékünk a vajkaramellel bevont gömbalakúra pattogtatott kukorica immár a harmadik nemzetközi díját nyerte el Moszkvában.

Díjak: “Best Innovation Product” (Moszkva) – “Best Snack Innovation Award” (Dubai) – “Best Snacking Award” (Párizs)

Ha megkóstolod, megérted!

kapcsolat

Mogyi Kft.

6448 Csávoly, Petőfi Sándor utca 29.